Elke zondagmorgen zijn er diensten in de Herengrachtkerk. Aanvang 10.00. De middagdiensten organiseren we samen met de Opstandingskerk. Aanvang 17.00. De ene maand in de Herengrachtkerk en de andere maand in de Opstandingskerk. Deze maand (september) zijn wij aan de beurt.

In totaal kunnen we met inachtneming van de maatregelen  90 bezoekers verwelkomen. Gasten zijn ook van harte welkom om een dienst mee te maken. Weet je al dagen van tevoren dat je wilt komen, meld je dan even aan via ikwilnaardeHGK@gkvleiden.nl. Mocht je op de zondag zelf bedenken dat je toch graag naar de Herengrachtkerk wilt komen om de dienst mee te maken… voel je vrij en begeef je naar de Herengracht. Meld je daar dan bij de gastheer of gastvrouw even als gast. De ervaring leert dat er altijd nog wel ruimte is voor een extra gast. Weet je welkom!