—————————————————————————-

MET INGANG VAN 23 JANUARI IS ER WEER EEN (BEPERKTE) MOGELIJKHEID OM  DE KERKDIENSTEN BIJ TE WONEN

OCHTENDDIENST

1. We verwachten dat gemeenteleden die de dienst willen bezoeken zich aanmelden via de Scipio-app.
Voor de dienst van 23 januari geldt een maximum van 40 personen.

2. Het is niet nodig om kinderen die voor de kinderclub naar de Herengracht komen aan te melden.

3. Gasten zijn van harte welkom zonder dat ze zich behoeven aan te melden. Van gasten wordt wel gevraagd om bij binnenkomst hun contactgegevens achter te laten.

4. Het wordt op prijs gesteld als de volgende gedragsregels zo veel mogelijk in acht worden genomen:

– men houdt zijn jas bij zich en zoekt bij het betreden van de kerkzaal een plaats zo veel mogelijk vooraan in de zaal (waarbij ook de houten banken links en rechts worden meegerekend);

– men houdt bij het plaatsnemen minimaal anderhalve meter afstand van personen die niet tot het zelfde gezin/adres behoren;

– men draagt bij het betreden en bij het verlaten van de zaal een mondkapje;

– na afloop van de dienst verlaat men de zaal zo ordelijk mogelijk waarbij men de anderhalve meter afstand in acht blijft nemen;

– er is er na afloop van de dienst geen gelegenheid tot koffiedrinken.

5. De fietsenstalling is bereikbaar vanuit de Vestestraat, maar de kerk zelf kan alleen vanaf de Herengracht betreden worden.

MIDDAGDIENST

De middagdienst vindt op 23 januari plaats in de Opstandingskerk en begint om 15.30. Wil men deze dienst bijwonen dan moet men zich aanmelden via de Scipio-app.