Het coronavirus heeft ook impact op hoe wij als Herengrachtkerk momenteel het gemeente-zijn vormgeven. Activiteiten komen deels te vervallen of vinden in aangepaste vorm doorgang. Voor de middagdienst verwijzen we je tijdelijk door naar de ochtenddiensten van de Christelijk Gereformeerde Kerk.

Er is weer plek voor 30 bezoekers om de zondagse kerkdienst bij te wonen en daarbij worden de corona-maatregelen in acht genomen. Ook zijn daarbij enkele plaatsen gereserveerd voor gasten. Wil jij als gast een kerkdienst bijwonen, meld je dan aan via ikwilnaardeHGK@gkvleiden.nl en dan ontvang je een bevestiging of er ruimte is.

Wil je in deze tijden van corona praten over je zorgen, heb je behoefte aan een luisterend oor, of wil je graag gebedspunten aandragen? Stuur dan een mail naar onze predikant Maarten Boersema.